Hmarch.nl

Allemaal een stukje groener

Deel artikel

De kilometerlimiet op de snelweg is al aangepast, er wordt steeds meer energie opgewekt door middel van zonnepanelen en windmolens en er rijden steeds meer elektrische auto’s rond. De overheid heeft samen met de EU bepaald dat Nederland (en natuurlijk de hele wereld) een beetje groener moet worden. Ook als bedrijf of particulier kunnen we hier aan meewerken. Dat is de reden dat veel bedrijfswagens al op elektrische energie rijden in plaats van benzine of diesel. Er zijn echter wel een paar aanpassingen nodig om personeel te stimuleren om elektrisch te gaan rijden in plaats van de oude vertrouwde brandstoffen.

Laadpalen plaatsen met belijning

Laadpalen plaatsen is een eerste stap. Er moeten namelijk wel genoeg laadpalen zijn om elke elektrische auto op te laden. In Nederland zijn er op dit moment zo’n 42.000 openbare laadpalen. Zo kan iedereen die het nodig heeft zijn auto helemaal opladen. Natuurlijk wil je als bedrijf dat iedere (potentiële) klant ziet dat het bedrijf meedenkt met de maatregelen en verbeteringen voor het milieu. Daarom is een laadpaal eigenlijk niet meer te missen bij een bedrijf. Om net dat stapje extra te doen, kan de belijning van een parkeervak voor elektrische auto’s net dat duwtje in de rug zijn voor toekomstige klanten. Daarnaast zorgen de veiligheidsmarkeringen voor duidelijkheid. Van den Berg Markeringen is voorloper op het gebied van het belijnen van parkeervakken voor elektrische auto’s.

Groene of blauwe belijning

Bij Van den Berg Markeringen is alles mogelijk qua kleur. De parkeervakken kunnen geheel in eigen stijl worden belijnd. Of u nu uw eigen symbool wilt toepassen, een speciale kleur voor uw parkeervak wilt gebruiken of ‘standaard’ een groen parkeervak voor uw oplaadpunt wenst; voor Van den Berg Markeringen als specialist is alles mogelijk. Ook is het mogelijk om de parkeervakken niet helemaal in te kleuren en slechts een logo te plaatsen. Het is helemaal aan het bedrijf zelf om te kijken wat bij hun stijl past en wat echt bij het bedrijf past. Zelfs de huisstijl kan worden verwerkt in het parkeervak! De belijning van oplaadpunten zorgt ervoor dat het voor klanten en personeel duidelijk is dat dit bedrijf aan het milieu denkt en bijdraagt aan een groener Nederland.  

Gerelateerd nieuws

Architecten
Architecten

Architecten

Wat een architect precies is? Nou, een ontwerper van gebouwen. De ontwerpen worden op tekeningen gezet, zodat precies duidelijk wordt hoe een gebouw is opgebouwd.

Architect als beroep
Architecten

Architect als beroep

Een heleboel mensen hebben al wel eens gebruik gemaakt van de diensten van een architect, anderen dan weer nog nooit. Het kan misschien zelfs zijn