Nieuws

Bouwtechnische keuring Den Haag laten doen voor extra zekerheid

Wanneer je een woning wilt gaan kopen en daarbij wat extra zekerheid wil hebben, dan laat je een bouwtechnische keuring Den Haag uitvoeren. Deze keuring doe je nog voordat je het definitieve koopcontract tekent. Het liefst kies je voor een onafhankelijke inspecteur, kies in ieder geval niet voor het bedrijf dat aangedragen wordt door de verkopende partij. Op deze manier weet je zeker dat je onafhankelijk en eerlijk advies krijgt.

Een bouwtechnische keuring Den Haag duurt enkele uren

Een bouwtechnische keuring Den Haag duurt enkele uren, de precieze tijd is afhankelijk van de grootte van de woning. Tijdens de keuring wordt de woning letterlijk van boven tot onder geïnspecteerd. Ook het hoogste puntje, de schoorsteen en het laagste gedeelte, de kruipruimte worden meegenomen. Vraag als kopende partij of je aanwezig mag zijn tijdens de keuring. Je kunt dan alle vragen stellen die in je opkomen en de inspecteur kan direct zijn bevindingen delen. Je hebt dan al meteen een goed beeld van de staat van de woning en de werkzaamheden die nog moeten worden verricht nadat je de woning gekocht hebt.

Een uitgebreid bouwkundig rapport

Een uitgebreid rapport van de bouwtechnische keuring Den Haag ontvang je binnen vijf werkdagen. In dit rapport staat omschreven wat de huidige staat van de woning is, maar ook wat er de aankomende tien jaar nog moet gebeuren om de woning in goede staat te houden. Dit lijstje is heel erg handig omdat je nu precies weet welke kosten je nog kunt verwachten. Je kunt dit geld direct opnemen in de hypotheek of starten met sparen zodat je de werkzaamheden op tijd kunt laten uitvoeren. Er staat bijvoorbeeld in het rapport dat over 3 jaar de CV ketel aan vervanging toe is en dat over 6 jaar de dakconstructie nagekeken of gerepareerd moet gaan worden.

Tijdens een bezichtiging zie je niet hetzelfde als een bouwkundig inspecteur ziet

Misschien wil je het geld dat een bouwtechnische keuring Den Haag kost uitsparen, maar besef dan wel goed dat jij tijdens een bezichtiging niet ziet wat een bouwkundig inspecteur ziet. Wat er op het eerste gezicht keurig netjes uitziet kan in werkelijkheid niet zo best zijn. Jij kunt tijdens zo’n kort bezoek namelijk niet verder kijken dan het eerste uiterlijk. Wil je niet voor onaangename verrassingen komen te staan op het moment dat je een woning gekocht hebt, laat dan een keuring uitvoeren. Soms wordt een bouwkundige keuring overigens ook verplicht, bijvoorbeeld wanneer je gebruik wil maken van de Nationale Hypotheek Garantie. De bank verplicht je in veel gevallen zo’n keuring te laten verrichten om zelf meer zekerheid te hebben voor hun investering.

Wat wordt er geïnspecteerd tijdens een keuring?

De hele woning wordt geïnspecteerd tijdens de bouwtechnische keuring Den Haag, maar er wordt in het bijzonder gelet op de staat van de ramen, kozijnen, deuren, het dak, de waterleidingen, verwarmingsinstallatie, elektrische installaties, het dak en de constructie, de fundering, kruipruimte, portieken en galerijen, het metselwerk, de gevels, de wanden, plafonds en de keuken. Uiteraard worden ook de sanitaire ruimtes zoals het toilet en de badkamer goed geïnspecteerd op gebreken.

Welke ruimtes kun je het beste isoleren?

Heb jij een nieuwe woning aangekocht? Dan is het goed om te kijken naar de mogelijkheden van isolatie. Je wilt er immers zeker van zijn dat je nieuwe woning goed geïsoleerd is. Op deze pagina zullen we het kort hebben over de mogelijkheden van isoleren. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste ruimtes zult isoleren. Mocht je hier meer informatie over willen, dan is het zeker aan te raden om te kijken naar de mogelijkheden zodat je zeker weet dat je niets over het hoofd ziet. Hierbij is het tevens goed om te vermelden dat het aan te raden is om een specialist te laten doen. Hierdoor weet je zeker dat de beste kwaliteit wordt geleverd en dat is natuurlijk precies hetgeen wat je wilt bereiken. Mocht je naar aanleiding hiervan nog vragen hebben? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het beantwoorden van alle vragen zodat je altijd de juiste keuze zult maken, want isolatie is ongeacht het gaat om een nieuwe of bestaande woning van groot belang.

Het isoleren van een dak

Als je op zoek gaat naar de beste plek om te isoleren, dan is het zeker aan te raden om een dak te isoleren. Als je namelijk een dak isoleert weet je zeker dat je er alles aan doet om de warmte binnen te houden. Hierbij is het goed om de woning en voornamelijk het dak te isoleren. Het isoleren van een dak is best lastig en daarom is het goed om te kijken naar goede materialen. Hierbij is het aan te raden om te kijken naar isover isoconfort. Isover isoconfort is namelijk een product dat door veel specialisten wordt aangeraden. Ben jij benieuwd naar de voorwaarden en eigenschappen van dit product? Dan is het zeker aan te raden om te kijken naar de mogelijkheden van https://bouwkampioen.nl. Bouwkampioen heeft namelijk een groot assortiment. Dat is natuurlijk erg moeilijk en om deze reden is het goed om te kijken naar de mogelijkheden en om deze reden is het goed om contact met ons op te nemen. Hierdoor weet je zeker dat je er alles aan doet om contact met ons op te nemen.

Het isoleren van de muren

Het isoleren van de muren is ook van groot belang. Het isoleren van muren is voor andere doeleinden beter geschikt. Als je namelijk de muren niet goed isoleert dan zul je merken dat het geluid door de muur heen komt en dat is natuurlijk niet fijn. Om deze reden is het goed om hier voldoende aandacht aan te besteden. Het isoleren van de muren is wel een complexe materie en daarom is het goed om hiervoor een specialist in te huren. Als je namelijk een specialist inhuurt weet je zeker dat je qua kwaliteit de benodigde spullen zult krijgen en dat is natuurlijk fijn. Hierbij is het ook nog mogelijk om de benodigdheden zelf in huis te halen waardoor je alleen de manuren betaald. Een goed product hiervoor is natuurlijk de Isover isoconfort van Bouwkampioen.

Een nieuw soort behang uitzoeken

Heb je het helemaal gehad met de uitstraling van de ruimte? Dan is het tijd om actie te ondernemen. Dat doe je bijvoorbeeld door zaken opnieuw in te richten. Wat je dan bijvoorbeeld eens moet doen is op zoek gaan naar nieuw behang. Daarvoor kan je bijvoorbeeld eens kijken wat https://www.glasvezelbehangers.nl/ te bieden heeft. Dat is namelijk precies het soort plek waar je alles vindt wat de moeite waard is op behanggebied. Het is dus ook precies wat je wenst. Alleen al daarom is het slim om hier je make-over van de ruimte te beginnen dan.

Keuze uit vele soorten

Het is eerst zaak om te bekijken welk soort behang je wilt. Daar heb je namelijk veel verschillende mogelijkheden in. Zo kan je eens bekijken wat www.vliesbehang.nl te bieden heeft. Daar vind je de moderne vorm van behang die wel heel goed kan staan in allerlei soorten ruimten. Dat is dan ook precies het soort reden waar het om te doen is. Het is wel heel fijn om te weten dat je alle kanten op kan ermee. Daar is dit behang dan ook wel heel geschikt voor te noemen. Veel ruimtes worden er direct al beter van.

De kennis van de specialist

Alleen een goed soort behang uitkiezen is natuurlijk niet voldoende. Het is ook belangrijk dat het er goed uit gaat zien. Daar kan je dan de kennis van de specialist wel bij gebruiken. Zo kan je bijvoorbeeld echte glasvezelbehangers inschakelen. Die kan je daarbij dan vragen om advies. Zo kan je het beste soort behang kiezen. Daarnaast kan je zorgen dat het er op een goede manier uit gaat zien. Dat is wat wel heel aantrekkelijk is om te weten. Het maakt het allemaal alleen maar leuker om eraan te werken. Dat is van waarde voor jou.

De ruimte naar jouw zin maken

Het is een grote stap voorwaarts wanneer het behang past bij wat jij aantrekkelijk vindt. Het is wel heel interessant om eens te bekijken wat de mogelijkheden zijn op dit gebied. Daarmee kan je dan ook een goede basis leggen voor wat je verder allemaal wilt doen. Het is wel heel fijn om te weten aan welke kleuren en vormen je jezelf kunt vasthouden. Daardoor wordt het uitkiezen van leuke elementen alleen maar gemakkelijker. Dat is dan ook wat je het liefst wilt. Behang speelt hierin als vanzelf een belangrijke rol voor het uitwerken ervan.

Een bubbelbad voor ontspanning

We krijgen het steeds drukker, hebben te maken met steeds meer druk en stress en zoeken dus steeds meer naar manieren om van die stress af te komen. Veel mensen zoeken het in dat kader in de aanschaf van een bubbelbad. En toegegeven; het is ook heerlijk om in je eigen bad met bubbels te genieten van de warmte en de massage die je spieren en gewrichten krijgen. En er zijn tegenwoordig heel erg veel verschillende bubbelbaden beschikbaar. Daar zit altijd een uitvoering bij die ook in jouw badkamer past. Zo wordt de badkamer een heus privé wellnesscenter.

Een relaxed gevoel in een bubbelbad

Een bubbelbad geeft je een relaxed gevoel. Dit komt vooral door de water- en de luchtstralen. Doorgaans is het rond de 38 graden Celsius in het bad. In het water wordt door middel van luchtbellen gevormd. Die komen uit verschillende openingen aan de onder- en de zijkant van het bad omhoog via het water en zorgen voor een masserend effect. Spieren en gewrichten hebben daar baat bij. Zelf voel jij je eerder relaxed en laat je de stress van je afglijden. Daarmee is een bubbelbad van toegevoegde waarde. Het helpt je na het sporten van de spierpijn af, de stress verdwijnt en bovendien is het nog vaak gezellig ook in een dergelijk bad. Met het gezin in het bad en je komt nog eens tot normale gesprekken, Zonder telefoon.

Houd het bad goed schoon

Het is wel zaak om jouw bad altijd goed schoon te houden. Dit kan middels een actief koolfilter en chloor. Chloor doodt de bacteriën in het water. Je kunt in dat kader overigens ook werken met een ozongenerator of met UV-licht. Het is belangrijk om de zuurgraad en de aanwezigheid van chloor te checken. Als je alleen aan ontspannen spieren en gewrichten niet genoeg hebt, kun je om het effect te versterken gebruik maken van etherische oliën. Dan voel je het spierherstel dubbel zo sterk.

Ben je zwanger? Ga dan niet langer dan een kwartier in bad

Pas wel op als je zwanger bent en in het bubbelbad gaat, het is niet verboden, maar beperk het wel tot hooguit een kwartier. Je lichaam warmt immers op als je in het bubbelbad gaat en daar moet je voorzichtig mee zijn. Hebben jij en je partner plannen om kinderen te nemen, dan is het voor de man belangrijk niet elke dag in het bubbelbad te gaan. Ook iets om rekening mee te houden dus.

Ook voor jou is er een geschikt bad beschikbaar

Wat betreft de soorten en maten hoef jij je over dit bad geen zorgen te maken. Alles is mogelijk, zo lijkt het wel. Je hebt heel grote uitvoeringen en kleinere en je hebt heel luxe varianten en de gewone basis bubbelbaden. Je hebt bubbelbaden die je zowel binnen als buiten gebruiken kunt. Daardoor is er ook voor jou een geschikt bad beschikbaar, dat kan gewoon niet anders.

Met een makelaar een huis kopen in Gorinchem

Wil jij een huis kopen Gorinchem? Gorinchem heeft jou veel verschillende woningen te bieden. Deze woningen verschillen aanzienlijk van prijsklasse, waardoor er altijd wel een optie voor jou bij kan zitten. Je kunt het jezelf hierbij geheel eenvoudig maken. Je hoeft namelijk de zoektocht niet alleen uit te voeren. Het is namelijk ook mogelijk om een makelaar in te schakelen om jou te helpen bij de zoektocht. Een van de makelaars waar je naar kunt gaan kijken is Hofstede Makelaardij. Maar waar kun je allemaal op gaan letten bij de aanschaf van de woning?

De wensen van een huis kopen in Gorinchem

Een huis kopen in Gorinchem betekent veel verschillende zaken op een rijtje zetten. Je wilt immers een huis hebben die aan jouw wensen aansluit of waar je jouw thuis van kunt gaan maken. Daarom is het belangrijk dat je eerst alle wensen en eisen op gaat schrijven. Dit lijstje kun je meenemen naar jouw makelaar. Vergeet ook niet te bekijken wat jouw budget is. Het budget is niet alleen de prijs die je aan de woning kwijt bent, maar ook de kosten voor de verbouwing en de kosten van de makelaar. Goed onderzoek doen kan daarom veel problemen voorkomen.

Alles bekijken tijdens de bezichtiging

Het kennismakingsgesprek bij de makelaar zorgt ervoor dat je op een goede manier een huis kopen kunt in Gorinchem. De makelaar zal jou dan namelijk een aantal opties laten zien, waarbij je kunt bepalen of je een bezichtiging in gaat plannen. Deze bezichtiging is er om een eerste indruk te krijgen van de woning. Hierbij bekijk je bijvoorbeeld hoe het huis er op dit moment uitziet en welke veranderingen je aan moet brengen om er jouw droomhuis van te kunnen maken. Ook ga je kijken naar opvallende schades en achterstallig onderhoud. 

De beste onderhandelingen voor jouw nieuwe woning

Een huis kopen in Gorinchem begint pas echt wanneer je jouw bod uit gaat brengen. Voor sommige huizen kun je een sluitend bod aangeven, maar bij anderen kunnen de onderhandelingen starten. Dit is vaak een lastig proces. Je wilt niet al te ver onder de vraagprijs gaan zitten, maar tegelijkertijd wil je ook nog geld overhouden. Om op een goede manier de onderhandelingen in te gaan, kan de makelaar dit allemaal voor jou regelen. Deze weet immers ook beter waar andere makelaars op letten en kan de emotie eruit halen. 

De juiste hulp zorgt voor de aankoop

Uiteindelijk kan een huis kopen in Gorinchem heel snel gaan. Zeker wanneer je de hulp van een makelaar in hebt geschakeld ben je verzekerd van veel eenvoud. De makelaar doet namelijk al het werk voor jou en kan jou uiteindelijk ook helpen met de juridische kant van de aankoop. Voordat je het weet heb je jouw nieuwe woning en kun je gaan beginnen met de verbouwing. Je kunt er gelijk jouw droomhuis van maken, zonder dat je nog tegen grote problemen aan gaat lopen. Met de juiste hulp kom je een heel eind.

Een jaren 30′ woning

Er zijn ontzettend veel stijlen waaruit je kan kiezen. Een van die stijlen is een jaren ’30 woning, dit type woning is nog steeds zeer populair onder mensen die een huis bouwen óf een huis willen kopen. Een jaren ’30 woning kun je omschrijven als een woning met karakter. Dit type woning beschikt over getimmerde dakgoten en is gemaakt met een rode baksteen. Ook heeft dit type woning vaak hoge plafonds, minimaal 3 meter. Verder beschikken jaren ’30 woningen over veel volume en heb je als bewoner ontzettend veel mogelijkheden om de woning op den duur uit te bouwen.

De populariteit van jaren ’30 woningen

Er zijn verschillende redenen waarom jaren 30 woningen zo populair zijn. Ten eerste is dit type zeer geschikt om te bouwen in nieuwe woonwijken. Een jaren 30 woning geeft een Vinex-wijk een tijdloze uitstraling. Naast de uitstraling van de woning brengt de woning zelf ook veel voordelen met zich mee. Zo zijn het vaak ruimtelijke woningen met grote ruimtes en heb je ontzettend veel vrijheid om de woning naar eigen wens in te richten. Ook is het vrij eenvoudig om de woning uit te bouwen, het bijbouwen van een garage óf serre is in de meeste gevallen geen enkel probleem.

Wat zijn de kosten van een jaren 30 woning

De kosten hangen af van de keuzes die je maakt. Wanneer je zou kiezen voor bijna elk kenmerk van een jaren 30 woning ben je natuurlijk meer geld kwijt dan wanneer je kiest voor enkele kenmerken. Over het algemeen zijn jaren ’30 woningen zo rond de 10 tot 15% duurder dan een woning die gebouwd is in een eigentijdse stijl. Echter krijg je hier wel veel voor terug, zo heb je namelijk wél een woning met karakter. Ook blijkt dat een jaren ’30 woning al meer dan 90 jaar waardevast blijkt te zijn.

Lijkt een jaren ’30 woning jou iets? Bekijk van de mogelijkheden bij Variahuis.

Huis verkopen met behulp van een makelaar

Wil je je huis verkopen met behulp van een makelaar in Hooge Zwaluwe? Dit is niet altijd vanzelfsprekend. Er zijn ook mensen die hun huis zonder makelaar verkopen. Dit kan wel, maar brengt ook een aantal grote nadelen met zich mee. Twijfel jij nog of weet je wel zeker dat je een professional inschakelt? Deze neemt jou veel werk uit handen. Dat is best handig, want een huis verkopen is meestal een hele klus.

Sneller verkocht

Op het moment zijn huizen best snel verkocht. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat jouw pand ook binnen no time verkocht is. Je huis verkopen met behulp van een makelaar vergroot de kans op snel succes. Een makelaar heeft een groot netwerk en dat heb jij zelf natuurlijk niet. De meeste makelaars hebben in hun bestand meteen al een heel aantal zoekers. Het is natuurlijk ideaal dat er zo snel een goede match kan plaatsvinden. Denkt de makelaar dat jouw huis bij bepaalde personen past, dan krijgen deze mensen meteen een berichtje.

Minder zorgen

Een huis verkopen brengt heel wat met zich mee. Je kunt je huis snel willen verkopen tegen de beste prijs, maar hoe ga je dat doen? Hoe regel je met het afspreken van bezichtigingen? Moet je dan zelf niet naar je werk? Het is ideaal als een makelaar dat allemaal voor je kan doen. Dat geldt ook voor de biedingen. En gaat het allemaal goed en verkoop je je woning snel, dan komt er het nodige papierwerk om de hoek kijken. Ook dat neemt een makelaar allemaal van je over.

Hoeft niet duur te zijn

De kosten van de courtage zijn vaak een reden om geen makelaar in te schakelen bij het verkopen van je huis. Toch valt het in de praktijk best mee met deze tarieven. Zeker als je zonder makelaar een minder goede prijs voor je woning verkoopt. Makelaars weten toch net iets beter wat een bepaald pand waard is.

Onderhandelingen

Ga je je huis verkopen met behulp van een makelaar, dan hoef jij niet wakker te liggen om het proces van biedingen. Dit kan aardig ingewikkeld en stressvol zijn. De makelaar is een expert op dit gebied en staat er helemaal objectief in. Uiteraard gaat hij voor de beste prijs en de mooiste voorwaarden. Bij een makelaar spelen er verder geen emoties mee en makelaars hebben meestal veel mensenkennis. Handig dus als een deskundige de onderhandelingen van je overneemt. Dan kun jij lekker blijven slapen ’s nachts en toch mag je vertrouwen op de beste deal.

Bron: atmyhome.nl

De voordelen van elektrische haarden

Vele huiseigenaren hebben de droom om ’s avonds lekker knus bij de open haard te zitten. Theoretisch is dit zeer zeker een mooie droom, maar de werkelijkheid brengt best wat werk, onderhoud en kosten met zich mee. Dit geldt overigens ook voor huizen waarin al een haard geïnstalleerd is! De uitkomst om je dit allemaal te besparen, is de elektrische haard. Hieronder enkele van de vele voordelen van een elektrische haard.

Geen last van dampen

Geen dampen, gassen of rook en dus ook geen zorgen! Dit is een groot voordeel van een elektrische haard. Je hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en te genieten. Wanneer je hem aanzet, zorgen speciale lichten voor een realistisch open-haard- uiterlijk die wordt weergegeven op een speciale foto of op houtblokken. Op deze manier ervaar je nog steeds de ambiance van een open haard, zonder jezelf zorgen te hoeven maken.

Zeer weinig onderhoud

Bij het aanschaffen van een echte open haard kan het onderhoud ervan je al tot nadenken zetten. Het schoonmaken van de haard en je schoorsteen en het zorgen voor hout en dergelijke kan veel tijd en geld in beslag nemen. Met een elektrische haard heb je daar helemaal geen omkijken naar! Er wordt niets verbrand, dus ontstaat er ook geen rook, as of roet. Je schakelt hem in als je dat wilt en ook zo weer uit als je ermee klaar bent!

Het kost weinig

Het installeren van een open haard kan flink in de kosten oplopen. Een elektrische haard kost een fractie van de kosten die je kwijt bent voor een echte open haard. Ben je hem beu, kun je hem ook nog eens gemakkelijk verkopen! Dan heeft het je nog minder gekost.

Duurzaam

Elektrische haarden gaan erg lang mee en zijn daarom duurzaam. Na jaren van veelvuldig gebruik kunnen ze er nog steeds zo goed als nieuw uitzien, in tegenstelling tot een echte open haard. Door alle processen die zich plaatsvinden in een open haard kan het ook niet anders dan allerlei gebruikerssporen bevatten.

Veiligheid

Bij een echte open haard komen ook nogal wat veiligheidsrisico’s kijken, plus dat het zeer gevaarlijk is voor kinderen en huisdieren. Een elektrische haard neemt al deze zorgen weg, want er is niets gevaarlijks aan. Geen vlammen waar aan gebrand kan worden of giftige dampen die kunnen worden ingeademd. Dit is misschien nog wel een van de belangrijkste voordelen van een elektrische haard.

Bron: vrijesectorwonen.nl

PVC vloeren: wat zijn de voordelen?

De keuze om de juiste vloer te kiezen is voor veel mensen enorm lastig. Er zijn namelijk enorm veel verschillende vloeren op de markt, met ieder zijn eigen voor- en nadelen. Het is belangrijk om een vloer te kiezen die goed bij jou past, aangezien het enorm veel tijd, geld en moeite kost om een vloer later nog te veranderen. Om je een beetje op weg te helpen met je keuze, zet ik in dit artikel de voor- en nadelen van de PVC vloeren op een rijtje.

Stevig

PVC is een enorm stevig materiaal en dat maakt de PVC vloeren ook enorm stevige vloeren. Een stevige vloer heeft veel voordelen. Zo is er weinig kans op schade en zul je niet zo snel krassen of deuken in de vloer vinden. Dit wil dus zeggen dat de vloer voor een lange tijd enorm mooi zal blijven.

Waterafstotend

Naast dat de vloeren enorm stevig zijn, zijn ze ook nog eens waterafstotend. Dit maakt het natuurlijk makkelijk om de vloer schoon te maken. Dit maakt de vloer een van de meest hygiënische vloeren die er op de markt te vinden is.

De uitstraling

Ten slotte zien de nieuwe PVC vloeren er enorm mooi uit. Ze lijken sprekend op de populaire houten vloeren die zo geliefd worden om hun uitstraling. Dit maakt de uitstraling van de PVC vloeren dus ook zeker een van de belangrijke voordelen van de vloersoort.

Wil je nou ook een leuke PVC vloer kopen? Neem dan een kijkje op https://www.martijndewitvloeren.nl/pvc/ voor alle PVC vloeren die er te vinden zijn.

Een tegelvloer in de woonkamer: de voor- en nadelen

In de woonkamer kan je verschillende soorten vloeren aanleggen. Tegelvloeren zijn vloersoorten waar veel mensen niet direct aan denken. Tegelvloeren horen toch in je badkamer? Dit is iets waar veel mensen als snel aan denken. Echter zijn er enorm veel leuke tegelvloeren die leuk in jouw woonkamer zullen staan. In dit artikel zal ik de voor- en nadelen van een tegelvloer in je woonkamer bespreken.

Voordelen

Wanneer je een vloer gaat aanschaffen is het altijd handig om goed te kijken naar de voordelen van de vloersoort. Om te beginnen zijn de tegelvloeren geschikt voor vloerverwarming, waardoor ook in de winter de vloeren heerlijk aanvoelen. In de warme zomermaanden voelen de tegels juist heerlijk fris aan. Hiernaast zijn de vloeren duurzaam en makkelijk te onderhouden. Ze kunnen namelijk tegen een stootje en zijn makkelijk schoon te maken. Dit komt doordat vuil zich niet in gleufjes kan verstoppen. Ten slotte zijn er soorten tegelvloeren voor alle woningen. Alle soorten tegels zijn uniek en daarom ook erg geliefd. Je hebt bijvoorbeeld de mooie Kerlite tegels, die ook wel eens in meubels worden gebruikt. Zo is het makkelijk te matchen met de rest van je interieur. Hiernaast heb je ook Gardenia Orchidea tegels, die ook enorm mooi zullen passen in veel woningen.

Nadelen

Ook de tegelvloeren hebben natuurlijk hun nadelen. Zo kunnen de vloeren enorm glad zijn wanneer de vloer vochtig is. Dit maakt de vloeren gevaarlijk voor ouderen en kleine kinderen. Hiernaast kunnen de tegelvloeren er voor sommige mensen enorm kil uitzien. Ten slotte zijn de tegelvloeren enorm moeilijk om te verwijderen wanneer je uiteindelijk besluit om een andere vloer te nemen.

Over het algemeen kan een tegelvloer in de woonkamer dus prima. Echter is het wel een keuze waar je goed over moet nadenken, want eenmaal aangelegd, kom je er lastig vanaf.