Hmarch.nl

Betonpoer kopen

Deel artikel

Bij het bouwen van een constructie moet er vanzelfsprekend altijd gelet worden op de fundering. Dit geldt niet alleen voor hele grote bouwprojecten, maar ook voor iets kleiners zoals een veranda. Niet iedereen denkt daaraan, maar ook hierbij is het van belang dat de fundering door middel van betonpoeren goed is. De houten palen van de veranda kunnen anders snel gaan rotten in de grond, wat kan leiden tot verzakking (al helemaal bij een zachte grond) en bij extreem slecht weer zoals rukwinden zelfs kan zorgen voor flinke beschadigingen. Om dit alles te voorkomen kun je het beste betonpoeren kopen.

Assortiment betonpoeren

Bij Betongoed hebben ze een breed assortiment aan betonpoeren. Mocht je er dus een aantal willen kopen, dan is het een aanrader om bij hen eens rond te kijken. Er zijn niet alleen maar standaard maten zoals 12×12, 15×15 en 20×20 maar ook allerlei andere afmetingen die voor de meeste bouwprojecten geschikt zijn. En staat jouw benodigde afmeting er niet tussen dan kun je altijd contact met hen opnemen om de mogelijkheden voor het op maat laten maken van betonpoeren te bespreken.

Grijs of antraciet

Een betonpoer steekt altijd iets boven de grond uit, om te voorkomen dat de houten palen in de grond zakken. Uiteraard wil je wel graag dat dit er netjes uitziet! Daarom bieden ze bij Betongoed ook betonpoeren in het antraciet aan. Deze zien er mooier uit ten opzichte van de standaard grijze kleur van beton.

Bevestigingsmateriaal

Heb je niet alleen betonpoeren nodig maar ook nog bevestigingsmateriaal? Geen enkel probleem! Wanneer je online bij Betongoed een betonpoer koopt krijg je direct de optie om er bevestigingsplaatjes en ander bevestigingsmateriaal voor betonpoeren bij te kopen. Hierdoor hoef je zelf niet uit te zoeken wat je nodig hebt omdat de combinaties al zijn gemaakt!

Kijk online in de webshop om te zien welke betonpoeren je bij Betongoed kunt kopen.

Gerelateerd nieuws

Architecten
Architecten

Architecten

Wat een architect precies is? Nou, een ontwerper van gebouwen. De ontwerpen worden op tekeningen gezet, zodat precies duidelijk wordt hoe een gebouw is opgebouwd.

Architect als beroep
Architecten

Architect als beroep

Een heleboel mensen hebben al wel eens gebruik gemaakt van de diensten van een architect, anderen dan weer nog nooit. Het kan misschien zelfs zijn