Hmarch.nl

Betonpoerengigant ingeschakeld

Deel artikel

In mijn zoektocht naar een goede leverancier van betonpoeren voor mijn veranda ben ik uitgekomen bij Betonpoerengigant. Ik was op zoek naar een bedrijf wat mij goed kon adviseren bij het kiezen van de juiste betonpoeren. Van te voren had ik mij hierover ingelezen echter is het selecteren van de juiste poer niet alleen maar gebaseerd op de benodigde afmetingen maar ook qua zwaarte van het bouwproject.

Fundering voor veranda

Zoals gezegd ben ik bezig met het bouwen van een veranda in mijn achtertuin. Echter las ik ook direct dat daar een goede fundering voor nodig is. Want als ik de houten palen los in de grond vast zou maken, zou er op gegeven moment houtrot plaats gaan vinden wat resulteert in verzakkingen van de veranda. Al gauw kwam ik erachter dat ik betonpoeren nodig heb om dit te voorkomen, echter zijn deze er in vele verschillende vormen en maten.

Betonpoerengigant

Op het internet kwam ik de webshop van Betonpoerengigant tegen met een ruim assortiment aan betonpoeren. Ik besloot hen op te bellen om te vragen naar welke afmetingen zij adviseerden voor mijn fundering voor de veranda. Daarbij stelden ze vragen over hoe groot dit bouwproject wordt, welke materialen er worden gebruikt etc. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een schuin aflopende betonpoer waardoor het zware gewicht van de constructie goed wordt verdeeld. Tevens zijn de betonpoeren nog flink groot en direct besteld met de benodigde bevestigingsmaterialen, zoals plaatjes die op de betonpoer gezet moeten worden en aan de andere zijde met schroefhulzen de veranda vast moeten houden.

Aanbeveling

De betonpoeren zijn van zeer hoge kwaliteit en dat voor een scherpe prijs. Ook ben ik zeer te spreken over de service van Betonpoerengigant. Dankzij hen heb ik een uitstekende fundering onder mijn veranda liggen. Wat mij betreft is Betonpoerengigant dus een echte aanrader!

Gerelateerd nieuws

Architecten
Architecten

Architecten

Wat een architect precies is? Nou, een ontwerper van gebouwen. De ontwerpen worden op tekeningen gezet, zodat precies duidelijk wordt hoe een gebouw is opgebouwd.

Architect als beroep
Architecten

Architect als beroep

Een heleboel mensen hebben al wel eens gebruik gemaakt van de diensten van een architect, anderen dan weer nog nooit. Het kan misschien zelfs zijn