Hmarch.nl

Beveiliging Voor Huis Bescherming – Manieren om Inbraken te Voorkomen

Deel artikel

Soms is er geen enkele mogelijke voorzorgsmaatregel die een dief tegen zal houden om in te breken in je huis. Wanhoop en koppigheid zijn sterke motivators, en de voordelen van een succesvolle diefstal zijn veel belangrijker dan het risico om gepakt te worden voor vele hardleerse inbrekers. Daardoor is het wijs om je huis voor te bereiden om inbraak pogingen te vermeiden. Om je huis zo veilig mogelijk te maken, moet het volgende deel uitmaken van je huisbeveiliging checklist.

Sterkere Deuren

Dikkere deuren zijn nog een goede beveiligingsmaatregel. Dikkere deuren met metalen inleggers in het midden kunnen vaak pogingen om ze in te trappen weerstaan. Zorg ervoor dat de scharnieren steviger zijn, met bescherming over de schroeven om te voorkomen dat de deur gewoon verwijderd kan worden uit het kader. Zorg er ook voor dat het kader sterker is. Negen op de tien keer dat een deur ingetrapt wordt, is dat omdat het kader gebroken is, niet omdat de deur zelf beschadigd was. Doe dit zeker ook voor je achterdeur, als je er één hebt. Veel mensen vergeten hun achterdeur, maar het kan een gapend gat in de verdediging van je huis zijn als je er niet op let.

Versla Omhulsels

Probeer criminelen tegen te houden om je huis effectief te omhullen. Dikke hagen of stekelige bosjes rond, onder en voor de ramen kunnen dieven tegenhouden om binnen te kijken, forceer hen om ofwel door je voordeur ofwel door je achterdeur te gaan. Criminelen naar één of twee punten leiden zal hen tegenhouden om creatief te worden en zal ervoor zorgen dat je veiligheidsmaatregelen efficiënter zijn.

Garagepoort Veiligheid

Zorg ervoor dat je garage – als je er één hebt – ook veilig is. Elektronische afstandsbedieningen voor garagepoorten zijn simpele technologie. Het is gemakkelijk voor een technisch aangelegde crimineel om jouw signaal te repliceren om in de garage te komen. Gebruik geen simpele elektronische poortafstandsbediening indien mogelijk (dit geldt ook voor je beveiligingssysteem), maar gebruik in plaats daarvan beter beveiligde afstandsbedieningen voor je garagepoort zoals een toetsenbord met code. Of gewoon een manuele garagepoort die je kan sluiten met een dik, stevig hangslot.

Een inbraak helpen voorkomen kan zo gemakkelijk zijn als ervoor zorgen dat je stevige sloten op je deuren en ramen hebt, of zo complex als het instellen van een ingewikkeld elektronisch beveiligingssysteem. Wat je ook kiest, je moet het benaderen op een ernstige en professionele manier. Huis invasie is niet om mee te lachen en je moet al het mogelijke doen om je huis zo ondoordringbaar mogelijk te maken. Lees meer over slots hier: https://www.locksecure.nl/slotenmaker-rijswijk

Gerelateerd nieuws

Architecten
Architecten

Architecten

Wat een architect precies is? Nou, een ontwerper van gebouwen. De ontwerpen worden op tekeningen gezet, zodat precies duidelijk wordt hoe een gebouw is opgebouwd.

Architect als beroep
Architecten

Architect als beroep

Een heleboel mensen hebben al wel eens gebruik gemaakt van de diensten van een architect, anderen dan weer nog nooit. Het kan misschien zelfs zijn